Wandbekleding

Accenten van de natuurlijke gestructureerde houten oppervlakten voor een extra vagant interieur.

Natuurlijke schoonheid met het interieur van HARO van kostbare hout: de HARO wanddecoratie. Met de HARO wanddecoratie, breng je de natuurlijkheid naar binnen. Dit levendige interieur wordt gemaakt door het mooie, zorgvuldige geselecteerde bos. Hout op de muur is niet een nieuw product maar de pure, echte materialen worden steeds belangrijker in het moderne leven. Met de HARO muur, is er een systeem waarmee het parket serie 4000 met 3 laags-structuur, HARO Tritty gelamineerde bevloering met een dikte van 8 mm kan worden gebruikt. Ook kan de CELENIO als wandbekleding worden gebruikt.

Natuurlijk

 

Bijzonder natuurlijk design dankzij de zorgvuldige selectie van edele houtsoorten. Door de geringe opbouwhoogte geen omlijsting aan de zijkantnodig.

Montage

 

Eenvoudig, snel en veilig geplaatst. Het eenvoudigste en snelste systeem voor wandbekleding. Niet boren, niet spijkeren, geen schroeven.

 

Fixatie

 

Met de ComforTec-lijmstrips zorgen voor een onmiddellijke hechting. Je hoeft alleen nog maar de montage lijm aan te brengen en je hebt direct een vaste grip. Aandrukken - klaar!

Verschillende vormen

De ontwerpers Nevada en Patagonia bieden voldoende ruimte aan voor de wandbekleding. Bijzonder natuurlijk uiterlijk door mat geoliede oppervlakken met verschillende structuren.