Tennisvloeren

Alle prijzen zijn op aanvraag

Rome 

Een tennisvloer is één van de belangrijkste onderdelen van een wedstrijd. Alle kleine foutjes beslissen bij tennis al de wedstrijd. Iedereen weet hoe belangrijk de fysiologische kenmerken van zo´n tennisvloer zijn. HARO sportvloeren heeft samen met Rebound Ace ingespeeld op de vraag naar vloeren met een hoge schokabsorptie en een zo´n mobiel mogelijke vloer. Het Duitse en Australische duo heeft dan ook ´s werelds eerste mobiele tennisvloer gemaakt. 

Het beste uit twee werelden: HARO sportvloeren is één van de wereldleiders in de elastische coating voor sportvloeren en zorgt dan ook voor de technische opbouw van deze tennisvloer Rome. Rebound  Ace is één van de fabrikanten van de acrylbasis van sportvloeren. Zij verfijnen deze sportvloer dan ook met haar acryle oppervlaktes. Het resultaat is dan ook een overtreffende tennisbaan, haar prestaties spreken dan ook voor zich.

Rome Tennis - 's werelds eerste verplaatsbare tennisvloer heeft haar debut gemaakt op het toernooi van Nike, Clash of the Champions in Maart 2011. In het stadion van de University of Oregon met super sterren zoals Roger Federer, Rafael Nadal of Maria Sharapowa speelten op dit toernooi. Zelfs de Us tennis held John McEnroe, wie als verrassende gast langskwam heeft de vloer getest. 

Tijd is geld - Zes personen kunnen binnen 3 uren een tennisbaan van 800m2 installeren. Met meer personen kan het sneller klaar zijn, natuurlijk dezelfde voorwaarden bij het verwijderen van de vloer. In dezellfde dag kan de baan worden geplaatst en gespeeld, zelfs wanneer er ook nog een wedstrijd is gespeeld.

Investeren in de toekomst - De hoge kwaliteit van de basic structuur en de afwerking maken wordt het mogelijk gemaakt om de baan meer dan honderden keren te installeren en verplaatsen. Op de markt is er nog geen andere systeem dat zo gemakkelijk te verplaatsen is en met zo'n kwaliteit en perfecte logistiek. 

 

Montreal tennis

Op grote toernooien wordt er vaak gebruik gemaakt van mobiele tennisvloeren. Voor het trainen wordt vaker gebruik gemaakt van een vast, geinstaleerd systeem.  Onze tennisvloer Montreal heeft een elastische coating en is dan ook de ideale partner voor de Rome vloer. De tennisvloer Montreal heeft dezelfde technische en fysiologische eigenschappen als onze mobiele tennisvloer Rome. Dankzij de voorgefabriceerde onderdelen van deze sportvloer kan hij makkelijk en snel worden geinstalleerd. Haro is het perfecte team voor wedstrijden en trainingen.