Sportparket

HARO Sports vloer is "First Level Competition" en wordt gebruikt bij de Olympische Spelen 1972 in München!

Informatie houtvloeren

HARO Sports vloeren zijn verkrijgbaar in vier verschillende houtsoorten: Canadischer esdoorn, beuken, essen en eiken, onze fitness-lijn is bovendien in de Afrikaanse eik en merbau. De kleur en structuur toont de natuurlijke diversiteit van het hout aan, dit geeft een aantrekkelijk design.

Het hardhout Canadese esdoorn, essen en eiken hebben zich bewezen voor de productie van sportvloeren. De werkorder is de natuurlijke diversiteit in hout kleur en structuur en biedt dus een aantrekkelijk en duurzaam optiek, ideaal voor sport en multifunctioneel gebruik. Hout is een natuurproduct en reageert op veranderingen van vochtigheid. De juiste kamer klimaat van ongeveer 40 - 60% luchtvochtigheid gaat ongewenst zwellen of krimpen van het hout tegen. In HARO Sports hardhout, multiplex parketvloer en triplex steunlaag, deze zwellen en krimpen, in tegenstelling tot vast hardhout verminderd dit door meerdere malen. Regelmatig onderhouden in overleg met HARO zorgen ervoor dat de  de duurzaamheid van HARO sportvloeren gegarandeert blijft en zorgt voor een optimale prestatie-eigenschappen volgens DIN V 18032-2; April 2001.

Eiken

Canad. Ahorn 1. Grad

Canad. Ahorn 2. Grad

Essen

Beuken

Achateische

Achateische

Oppervlaktes

De kwaliteit van het oppervlakte telt. De afdichting is de werkelijke bovenlaag van de sportvloer. Deze moet optimaal worden ingesteld. HARO biedt daarom twee verschillende oppervlakten aan. De bewezen HARO PERMADUR afdichting - met ideale eigenschappen voor de meeste sporten en voor multifunctioneel gebruikte hallen – en met HARO SST speciale snijvlak met diepe impregnatie voor squashbanen en racketsporten.

De verzegeling PERMADUR
De PERMADUR afdichting sluit de poriën van het hout op het oppervlak. Vuil en stof trekken zich niet aan en zijn gemakkelijk te vegen. De door de fabriek aangebrachte kit is bijzonder slijtvast en krasbestendig en nog steeds elastisch. Dit verlengt de levensduur van de sportvloer meer dan conventioneel verzegelde parketvloeren en vergeleken met open poriën oppervlaktes. De HARO PERMADUR afdichting is bijzonder duurzaam en eenvoudig..

 

De SST afdichting
De afdichting SST is speciaal ontwikkeld voor squash en racket sporten. Het slippen van sporters op de bezwete verdieping is er niet langer een SST afdichting. Een speciale snit staat garant voor vaste tred DIN 18038th. De diepe impregnatie zorgt voor een optimale bescherming van het sport parket.

HARO sportvloeren

 
In principe elke geschikte coating - bijvoorbeeld, Linoleum, PVC of rubber - gebruikt met een HARO onderbouw. Als gevolg van de technische eigenschappen van een sportvloer is het een echt alternatief voor het parket met vrijwel onbeperkte kleurmogelijkheden. Vloeren vormen doorgaans de natuurlijke materialen rubber en linoleum, evenals de synthetische PVC. In hun eigenschappen zijn deze coatings verschillen aanzienlijk.

Vloer voor sport en multi-functionele zalen:

Voor multifunctioneel gebruik, fietsen en schaatsen, is de gecombineerde elastische sportvloer niet geschikt. HARO heeft op het gebied sportvloeren veel verschillende materialen en ontwerpen. Ook als gevolg van de technische kenmerken geeft HARO sportvloeren ongetwijfeld een alternatief voor hardhout met vrijwel onbeperkte kleurmogelijkheden.