Wandbekleding

Haro sportvloeren zijn wereldwijd te vinden: in de grootste olympische sporthallen en ook bij u om de hoek. Waarom? Omdat Haro naast top-producten ook professioneel overlegt en goede service biedt. Haro heeft een goede hand voor sportvloeren en wandbekleding. “Volle onderhoud” voor de hele sporthal. HARO biedt u alle verzetten voor in uw sporthal.

Perfectionisten tot in detail

 

Deuren en poorten: een belangrijk en vaak vergeten onderdeel in de sporthal. Haro heeft een oplossing bedacht waarbij de sporters en halgebruikers geen letselrisico hebben.

Schakelknoppen: nagenoeg onzichtbaar in de muur gevestigd, makkelijk te bedienen en een perfect voorzorgsmaatregel. 

Akoestische perforatie: vooral bij multi-functionele zalen verbeteren geperforeede wandbekleding de akoestiek. De HARO specialisten passen zich aan uw individuele wensen aan.

Individuele wensen: wilt u een touwklem of een stopcontact in de muur? Haro levert alle bijpassende materialen om het wanddecor aan uw smaak en wensen aan te passen. 

 

Waarom de wandbekleding van HARO?

Anders dan de meeste concurrenten heeft HARO ingezet op de elastische wandbekleding. Alleen deze wandbekleding zal u voor 100 procent overtuigen van de bescherming, sportfuncties en alle materiaaltechnische eigenschappen. De wandbekleding van HARO kan direct worden opgepoetst of op een oneven ondergrond worden gemonteerd. HARO PROTECT wandbekleding zijn in alle mogelijkheden in staat om aan deze eisen te voldoen:

HARO PROTECT wandbekleding - Zoveel is zeker

 
Voor gymnastiek- en polyvalente zalen en ruimtes van de beweging, zodat walkthroughs mogelijk gericht zijn op de eisen van de exploitanten en de gebruikers. Voor de sporter vermindert het risico op letsel bij het aanraken van de muur - met behoud van de functionele eigenschappen van de sport. Voor planners en exploitanten van met name de vervulling van de vereiste normen, naleving van de regelgeving en lage levenscyclus kosten. Alleen deze muren kunnen direct op een ongepolijste of ruwe oppervlakten gemonteerd worden. Alle muren van HARO moeten voldoen aan deze eisen:
 
 
 
 Force reductie ≥ 60%
bescherming bal
Compliance ≥ 5  mm
Eben-oppervlak, gesloten en onbreekbaar tot 2 m boven de grond
Voegbreedte ≤ 8  mm
brandbeveiliging optioneel

Voor het gebruiken in vergaderzalen gebruikt HARO PROTECT PRO wandbekleding over een niet brandbare constructie van staal. De krachtopbouw wordt hier bereikt door stalen drukveren. Als bekleding worden overeenkomstig behandelde vurenpanelen, multiplexplaten met een speciale decorfolie of evenals Celenio gebruikt.

De draagconstructies van HARO PROTECT CLASSIC wandbekleding bestaat uit een metalen beugel met vurenregel, hierop worden de elastieken gemonteerd. Als bekleding maakt HARO gebruik van vurenpanelen, multiplexplaten met innoverende wand bedekking of Celenio, met een nieuwe stijl houtcomposietmateriaal. Het resultaat van uitgebreid know-hows in het bedrijfsveld van vloeren en  onverslaanbaar in vergelijkbare traditionele functioneringstechnieken.

Wat biedt Haro u: 

  • Worden met moderne productfaciliteiten geproduceerd.
  • Voldoen aan de QMS kwaliteitseisen en worden vervaardigd onder naleving van de streng ISO-normen 9001 en 14001 gecertificeerd.
  • Voldoen aan alle veiligheids- en sport functionele eisen en voldoen aan alle punten van de actuele DIN. 18032-3 en het vereiste profiel van de GUV.
  • Onze  architecten stellen zich compleet open voor alle nieuwe mogelijkheden.
  • Onze vloeren zorgen voor de beste voorwaarden zodat de atleten alles kunnen geven.
  • Zorgen voor een aantrekkelijke optiek in de sport en multifunctionele zalen.
  • Laat u zich door onze experts adviseren of maak gebruik van onze omvangrijke catalogussen. En u zult snel ontdekken “waarom wij domineren in het spel”.