Rubio Monocoat Hybrid Wood Protector

Duurzame bescherming van verticaal buitenhout in een enkele laag!

In 10 moderne kleuren verkrijgbaar, de 8 kleuren hieronder en nieuw in het assortiment de kleuren pure en white.

 

RMC Hybrid Wood Protector is een ecologisch beschermingsproduct voor nieuw als zowel verweerd hout. Beschermt tegen verkleuring en houtbederf van gevelbekleding, terrassen, tuinhuisjes, chalets, luiken, tuinmeubelen, enz …. Gegarandeerde toepassing in één enkele laag. Ook geschikt voor binnentoepassingen.

Eenvoudig in onderhoud – renovatie zonder schuren. Niet filmvormend en schilfert niet af.

VERPAKKING:
20ml monster, 100 ml flesje, 0,5 liter fles, blik van 1  liter.

Download de brochure hier

Moleculair Technologie:
Rubio Monocoat-technologie in combinatie met een geavanceerde UV-stabilisator en een product tegen het zwart worden: geschikt voor extreme klimaten.
Eenvoudig aan te brengen:
Geen overlappingen bij het aanbrengen of onderhoud, geen kleurveranderingen, snelle droging. Niet filmvormend, schilfert niet af. Eenvoudig en snel onderhoud: zonder schuren.
Economisch:
Eén laag, zonder oplosmiddel, zonder water. 5 x krachtiger: het product is voor 100 % werkzaam op het hout, wat een rendement van 30 m2/l oplevert in 1 enkele laag.
Milieuvriendelijk:
Op basis van natuurlijke producten, zonder VOS, zonder formaldehyde, zonder isocyanaat.
Universeel:
Aan te brengen op alle houtsoorten: loofhout, exotisch, tropisch, harshoudend hout, autoclaaf, thermisch behandeld en samengesteld hout. Zowel toepasbaar op nieuw als oud hout.
Design:
Behoudt het natuurlijke aspect van het hout. Beschikbaar in 10 hedendaagse kleuren: Pure, Natural, Teak, Royal, Chocolate, Wine Red, Grey, Black, White en Autoclave Green.
Genormeerd:
Getest volgens de norm QUV EN 927-6 (ouderdomsversneller), beantwoordt aan de speelgoednorm EN 71-3. Fabrikant gecertificeerd volgens ISO9001.