Mobiele vloeren

Alle prijzen zijn op aanvraag.

Rom Tennis

In de afgelopen 10 jaar heeft de mobiele vloer Rome zich bewezen met haar acryl toplaag. Speciaal gemaakt voor grote evenementen en biedt veel nieuwe mogelijkheden. Een vloer van 40 x 20 m kan binnen  4 uren door 6 personen worden opgebouwd en zelfs in minder tijd worden afgebouwd. 

Tennisevenementen kunnen nu plaatsvinden zonder lang te hoeven wachten op wederopbouw.

Als enige sportvloer fabrikant biedt Haro een gecertificeerde mobiele vloer aan met gepatenteerde speciale sluiting.

Rom Veneer

Rom Veneer is een sportvloer voor  multi-functionele doeleinden in vooral grote arena’s. Door het gebruik van de CPL coating zijn we erin geslaagd om de kleuren naar wens van de klant te vervullen.  Het CPL laminaat is zeer krasbestendig en de wrijvingen voldoen aan zowel de EN 14904 als de  DIN V 18032-2; April 2001.

Het Rome Veneer systeem is zeer geschikt voor zaalvoetbal, handbal, volleybal en evenals andere sporten.

Een vloer van 40 x 20 m kan met 6 personen in 4 opgebouwd worden en zelfs in minder tijd afgebouwd.

Rom 20

Rom 20 is een sportvloer voor Multi-functioneel sporthallen en ijshallen. Dankzij het sluitingssysteem is het op en afbouwen van de vloer snel gedaan. De montage van het ROM 20 model moet worden gemonteerd op een vlakke ondergrond en moet voldoen aan de normen: Din 18202: 1997-04, figuur 3. Dit kan ook worden gerealiseerd door bulkmaterialen en vulmiddelen.

De Rom 20 is zeer snel opbouwbaar. Elk vloerdeel heeft een aantal verbindingsstukken en als beveiliging wordt er gebruik gemaakt van veerklemmen. Hierdoor heb je geen pinnen en schroeven nodig. Eén vloerdeel heeft de afmetingen 2,14 x 1,07 m en weegt slecht 37 kg. Hierdoor is de vloer gemakkelijk snel in elkaar te zetten.

Deze sportvloer heeft een dikte van 12,6 mm en heeft een eerste toplaag gebasseerd op een hoogwaardige multiflex toplaag.  Ook heeft de vloer een PERMADUR afdichting waardoor de vloer optimaal wordt beschermt en voor de maximale prestaties zorgt. Rome 20 voldoet aan alle eisen volgens de Duitse DIN V 18032-2; April 2001 EN 14904 en is officeel erkend door de International Basketball Federation. (FIBA).

Rom Atletiek

Twee van de 's werelds grootste sportvloerleiders hebben samen de sportvloer Rome 20 atletiek ontwikkeld. BSW-Berleburger schaumstoffwerke heeft de loopbaan ontwikkeld en HARO SPORTS is de ontwikkelaar van de mobiele ondervloer van de sportvloer ROME 20. Met een snelle instalatie en afbouw tijd. Rome Atletic kan gebruikt woren als ateltiekbaan of als loopbaan voor andere atletieke disciplines zoals hoogspringen, polstokspringen en verspringen. Lange installaties zijn verleden tijd.

Een extra voordeel van deze sportvloer is het makkelijk opbergen van de vloer. De ROME 20 atletiek kan in haar eigen stadion worden opgeslagen. Eindelijk hebben evenement organisatoren en stadion managers de perfecte oplossing voor grote atletiek evenementen met in verhouding weinig inspanning.