Marob gigant

Alle prijzen zijn op aanvraag.

Haro sportvloeren zijn een investering in duurzame prestaties. Maar zelfs een eerste klas product heeft reiniging en onderhoud  nodig. Dit zorgt voor een hogere waarde en functies voor de komende jaren.  Wij raden u aan om het product Marob Giant hygienetechniek te gebruiken. Dit is een professioneel onderhoudsmiddel die kwaliteit, uitvoerd en makkelijk in gebruik combineert. 

Snel

     

Wat het ook schoonmaakt of onderhoud, de Marob Giant laat snel resultaat zien. Eén persoon kan makkelijke 1200 m² behandelen  in 25 minuten. De droogtijden van de vloer zijn snel (10 - 15 minuten), de vloer is dan weer klaar voor gebruik.

Milieuvriendelijk

De Marob Giant red behandelingsmiddelen. Het gebruikt geen elektriciteit en gebruik alleen een beetje water en aanbevolen reiniging. (15/20 ml-m²). Voor 1200 m² gebruik je maar 20 liter helder water. De machine laat geen vieze watervlekken achter op de vloer.  Ook kan de tussentijd tussen de reinigingen worden beperkt doordat er tijdens de routine schoonmaak de sportvloer ook grondig wordt gereinigd. 

Veelzijdig

Marob Giant is een meester in alle disciplines: een eenvoudig reiningsingsproces, onderhoudende reiniging of een onderhoudsbeurt. Deze onderhoudsmethode is geschikt voor zowel intense watergevoelige vloeren of een kunststoffen vloer gemaakt van polyurethaan, pvc etc.

Ergonomisch

Een van de grootste sterke punten Marob Giant is zijn ergonomisch, eenvoudig te gebruiken ontwerp. Er is geen druk op uw schouders of de wervelkolom.

Grondig

Marob Giant verwijdert vastgeplakte  vuil of losse vuil tijdens het dagelijks onderhoud. De sportvloer blijft schoon en hygiënisch, behoudt zijn sport-technische eigenschappen en voldoet daarmee aan de norm DIN 77400, DIN 18032 deel 2 en de sport-perfomance eisen voor de klasse A4 EN 14904.

Hoe moet u de Marob Giant gebruiken:

Mirco nozzles verdelen het reiningsmiddel gelijkmatig op het eerste speciale Textronic mop. De schuine houding van de mop verhoogt het schurende effect. Deze wordt gevolgt door de tweede Textronische moppenpad, deze is droog en pakt het losgemaakte vuil mee. Vervolgens gaat u voorwaarts en terug over de vloer, Marob Giant reinigt en onderhoudt het oppervakte in elke slag. Zo simpel is het.